Bilpleje


Vores bilplejepakker afpsejler din bils behov for jævnlig rengøring og pleje. Grundig rengøring af din bil ind-, og udvendigt er med til at forlænge din bils levetid og sikre at din bil holder sin værdi bedst muligt.


Bemærk at vi gerne kommer til dig, mens du arbejder, er til familiefest eller blot ligger på sofaen. Vi kører til alle adresser på Sjælland og øerne. Du betaler kun 100 kr. for kørsel.

UDVENDIG RENGØRING OG PLEJE

Når du bestiller udvendig bilpleje hos os, gennemgår vi altid din lak og gør dig opmærksom på eventuelle ridser.

STANDARD PAKKEN

Standard pakken er til dig som ikke ønsker de ridser der følger med, når man benytter vaskehal. Lad os vaske din bil, så udfører vi samtidig en let rengøring af kabinen.


Skånsom håndvask af bilen, Grundig aftørring af hele bilen inkl. dørfalser m.m., Behandling med hydrofobisk spray,  Rens af fælge og dæk, Påførring af dækshine, Let støvsugning af kabine, Aftørring af instrumentbord og Pudsning af ruder inde og ude.

DKK 449,-

PREMIUM PAKKEN

Din bils lak fortjener det bedste og det får den med premium pakken. Hvis du ønsker at beskytte din bils lak fremadrettet, tilbyder vi både lakforseglinger og coatings.


Skumforvask, Afrensning af flyverust og tjærerester, Skånsom håndvask af bilen, Grundig aftørring af hele bilen inkl. dørfalser m.m., Behandling med hydrofobisk spray,  Rens af fælge og dæk, Påførring af dækshine, Let støvsugning af kabine, Aftørring af instrumentbord og Pudsning af ruder inde og ude.

DKK 699,-

SKAL DIN BILS LAK FREMSTÅ SOM NY?

En polering renser din bils lak i dybden og fjerner eventuelle overfladeridser og hologrammer.

INDVENDIG RENGØRING OG PLEJE

STANDARD PAKKEN

Rengøring af din bils kabine. Denne pakke er perfekt til jævnlig vedligeholdelse af din bils kabine.


Grundig støvsugning af bilens kabine og bagagerum, Aftørring af instrumentbord og konsol, Genopfriskning af plastik og vinyl, Vask af gummimåtter og Pudsning af ruder inde og ude.

DKK 699,-

PREMIUM PAKKEN

Den dybdegående pakke, når du vil have fornemmelsen af ny bil tilbage.


Grundig støvsugning af bilens kabine og bagagerum, Desinficering af aircondition dyser og kanaler, Dybdegående damprens af sæder, Aftørring af instrumentbord og konsol, Genopfriskning af plastik og vinyl, Vask af gummimåtter og Pudsning af ruder inde og ude, Rensning af tæpper og måtter med trykluft.

DKK 1.299,-

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes